PELET, BRIKET, BIO Energija

 
O kompaniji

ENERGREEN je mlada firma, osnovana 2012. godine. Aktivnosti Energreen su usmerene na razvoj, proizvodnju i distribuciju peleta-visokoenergetskog ekološkog goriva i briketa.

Energreen je lociran u Bođanima, nedaleko od Bača, na samoj granici sa Hrvatskom. Naš položaj na tržištu nam omogućava da naše klijente snadbevamo visoko kvalitetnim proizvodima, koji su rezultat stalnog unapređenja i inovacija.

Proizvodnja

Preduzeće zapošljava 25 radnika, poseduje opremu za izradu biomase i magacin za gotovu robu. Pogon preduzeća u Bođanima zauzima 5500 m2, a godišnja proizvodnja peleta dostiže do 8760 tona, a briketa 7500 tona.

Iako je firma mlada, usavršavanjem proizvodnog programa uz iskustvo i kvalitet koji pružamo našim klijentima, ubrajamo se u sam vrh proizvođača briketa i peleta u našem regionu. Za proizvodnju posedujemo sertifikat JUS ISO 9001.

Prodaja

Bilo da Vam je potrebna manja količina za ogrev domaćninstva, ili Vam treba veća količina za proizvodni pogon, možemo Vam pomoći. Bez obzira da li ste fizičko ili pravno lice, na pravom ste mestu. Bavimo se i maloprodajom i veleprodajom. Posedujemo velike proizvodne kapacitete, a pelet Vam možemo dostaviti na bilo koju adresu, kako u regionu, tako i u Evropi.

Misija ENERGREEN d.o.o. je da postane lider u korištenju biomase kao obnovljivog, fleksibilnog i profitabilnog energetskog rešenja i omogući kvalitetan i brzo dostupan proizvod svim našim mušterijama!